fernando, jedyne 160 PLN.
Polecam ASO Carsed Mińsk Mazowiecki
Zwiń
X
-
Carsed blacharnia
Myślę, że mogę z czystym sumieniem polecić to ASO. Kupiłem u nich O2 FL. Dali dobry rabat, zamówienie było w terminie, profesjonalna obsługa. Pierwszy przegląd też u nich robiłem i jestem zadowolony.
Polecam u nich likwidację szkdy z OC sprawcy - ktoś wjechał mi w tył
Napisałem im upoważnienie, zostawiłem samochód, dali mi prawie nową O2 Tour jako zastępczy, załatwili wszystkie formalności, dogadali się z ubepieczycielem i szybko dostałem swój samochód ładnie naprawiony
Na bieżąco byłem też informowany co i jak.
W sumie tak sobie wyobrażam profesjonalne podejście do klienta
Komentarz
-
-
Dołączam się do pozytywnych opinii, przynajmniej jeśli chodzi o zamówienie nowego auta w tym salonie. Kolega jaczak1 załatwił wszystko sprawnie i w sympatycznej atmosferze. Wszystkie wcześniejsze formalności robiliśmy zdalnie. Błyskawiczne odpowiedzi na maile i wysyłki dokumentów, montaż dosłanych dodatków do auta, odbiór bez niespodzianek. No i cena bardzo dobra :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dingodingoCzy polecacie to ASO do wymiany rozrządu? Czy lepsze Sincain w Zakręcie?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
:evil:
A ja nie polecam, robiłem u nich kilka przeglądów.
Po ostatniej naprawie silnik uświniony, pozostawione plamy oleju,
Po odebraniu samochodu i podjechaniu (po 2 tygodniach) do innego ASO okazało się, że przegapili:
- wycieki oleju ze skrzynki biegów,
- uszkodzone tarcze hamulcowe,
- uszkodzony klocek.
Pora zmienić aso.
pozdrawiamGaziu, gaziu, nalej pan gaziu
Komentarz
-
-
Ja też nie polecam - pojechałem zrobić "tylko" geometrię. Tył zrobili pod RS'a, przód ma różnicę między prawą a lewą stroną 0'13, a kierownicę mam skręconą w lewo przy jeździe na wprost...
Teraz muszę ponownie wykonać ustawienia, ale tym razem pojadę do DGW.O czarnulę dba Robekcool http://www.k-mot.pl/page7.php
Graty i płyny ustrojowe zapewnia Kondzio http://www.oilspa.pl/
Komentarz
-
Komentarz